Over de bouw

Bouwwerkzaamheden zoals hier bij Plaza West gaan niet geruisloos voorbij. Wel proberen we ons werk met zo min mogelijk hinder uit te voeren. Wij vinden goede communicatie met onze buren van groot belang. Wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt over de bouwplaats of de voortgang van de werkzaamheden, stel ze dan gerust via contact@plazawest.nl. Wil je automatisch op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief over de bouw!

Verzonden nieuwsbrieven:

Op maandag 26 november 2018 organiseerden wij een inloopbijeenkomst over de bouw en lichtte  een team van Plaza West en M.J. De Nijs de plannen van de bouw van gebouwen 1 en 6 toe.  Bekijk via deze link het gepresenteerde materiaal.

Parkeren
De parkeergelegenheid op het terrein van Plaza West is tijdens de sloop- en bouwwerkzaamheden voortdurend een punt van aandacht. Wij doen er alles aan om voor voldoende parkeergelegenheid te zorgen. Tijdens de bouwwerkzaamheden zijn de winkels gewoon bereikbaar. De locatie van parkeerplaatsen op het terrein kan, vanwege de werkzaamheden, (tijdelijk) gewijzigd worden. Wij zorgen ervoor dat dit goed staat aangegeven met borden op het terrein en hopen op je begrip.

Werkzaamheden ProRail
In opdracht van ProRail worden werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor, grenzend aan het terrein van Plaza West. ProRail informeert omwonenden over hun werkzaamheden via een e-mailservice. Wil je op de hoogte gehouden worden van de werkzaamheden die ProRail uitvoert in de omgeving? Bezoek dan deze webpagina en meld je aan voor de e-mailservice van ProRail.  Voor vragen en klachten over de werkzaamheden uitgevoerd door ProRail kan je terecht op deze webpagina.

Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.